PC

Path of Exile: The Fall of Oriath – 6 novih poglavlja!

Sada već uveliko slavni akcioni RPG Path of Exile, je danas otkrio dugo sakrivenu tajnu – najnoviju ekspanziju koja se zove The Fall of Oriath i koja donosi čak 6 novih poglavlja! Malo je reći koliko su fanovi oduševljeni, pogotovo zbog nedavnog razočarenja kada su saznali da se u studiju radilo na portovanju igre za XboxOne, pa su mnogi mislili da su stari fanovi zaboravljeni zarad “lakih para”.

Za neupućene, čitava igra je za nešto više od 3 godine postojanja imala ukupno 4 pogavlja (act), i fanovi već odavno traže da konačno izađe 5. i završni akt, a sada su dobili ne samo njega, već i čitav novi nivo igranja.

Sam akt 5 nosi isto ime kao i ekspanzija – The Fall of Oriath. Nakon što njega pređete počinje potpuno novi deo igre koji se jednostavno zove “Part 2”, i gde se vraćate na originalni kontinent Wraeclast, sa pet novih aktova.

Tu ćete proći kroz gomilu novih i starih lokacija, saznati šta se desilo nakon što ste odradili sve što ste odradili u igri, i naravno uživati u gomili novog sadržaja i izazova. U Part 2 ćete se boriti protiv samih bogova, koji su ponovo dobili snagu nakon što je uklonjen Beast, upravo od strane vas.

Autori obećavaju da 5 novih poglavlja u “Part 2” nisu samo našminkani stari leveli i zone, već potpuno iznova odrađene lokacije, bilo redizajn starih, bilo lokacije koje do sada nismo nikada posećivali.

Sve detalje o novoj ekspanziji možete pogledati na ovom linkua ispod možete videti promo trejler za novu ekspanziju

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top