PC

Erik Walpow zna šta će raditi posle Valvea

half life 2

Kao što znate, gospodin Walpow je dao otkaz u Valveu nakon 12 godina. Nije mala stvar napustiti posao koji radiš 12 godina čak i da je u pitanju čišćenje klozeta, a naročito ako je to super posao kao što je bio njegov. Čovek je radio na igrama kao što su Portal, Portal 2, Half-Life 2, Left for Dead 2, Counter Strike: Global Offensive… Ukratko na svemu nečemu mnogo fantastičnom. Jednostavno nešto mu je kvrcnulo ili mu je uletelo nešto bolje. Jedan od tragova ostavio je na svojoj Facebook stranici.

I šta sada da radi čovek koji je radio na tako zanimljivim stvarima? Erik ima ideju koju je podelio sa portalom Polygon:

– Vratiću se u Klivlend i raditi u prodavnici sokova moje nećake!

Nekako sumnjamo da je otišao iz Valvea samo da bi cedio agrume i šargarepe, tako da nekako više verujemo da će se posvetiti nastavku igre Psychonauts. Ovaj veliki hit iz 2006. će naredne godine dobiti nastavak a sve nam se čini da će Erik biti jedan od važnih članova ekipe.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top