Gadgets

Logitech G302 recenzija

logitech g302 moba mouse

Prvo što se primeti prilikom susreta s ovim mišem jeste njegov dosta neobičan oblik koji će u dobroj meri obojiti i ovu recenziju. Naime na neki način on ima zadebljanja sa strane i ne prati standardnu liniju na kakvu smo navikli kod većine miševa već je nekako romboidno konstruisan. Logitech ovo pravda činjenicom da je namenjen pre svega igračima koji koriste claw i fingertip grip (samim tim je i miš nešto manjih dimenzija), ali ja recimo koristim fingertip i nisam bio baš oduševljen oblikom, tj kako mi leži u ruci. S druge strane verujem da bi bio sasvim odgovarajući za nekoga ko koristi claw grip, ali palm grip svakako ne treba ni uzimati u razmatranje. Tako da ukoliko razmišljate o ovom glodaru savetujemo da ga obavezno pre toga probate i utvrdite da li njegov odgovara odgovara vašim navikama jer je zaista specifičan.

Logitech g302 moba mouse

Sama gumirana plastika kojom je presvučen uređaj je kao i kod ostalih Logitech proizvoda vrlo kvalitetna i jako prijatna na dodir. Uređaj pored dva standardna dugmeta i točkića ima i dugme za promenu DPI osetljivosti i dva dugmeta sa strane, dakle i to treba uzeti u obzir ako vam treba više dodatnih tastera za MOBA igre. U suštini je miš simetričnog oblika pa ga mogu korisititi i levoruki i desnoruki korisnici, ali se opet javlja problem da dugmići koji bi trebalo da dođu ispod palca desne ruke nisu simetrični, mogućnost promene tog rasporeda smo videli samo na najjačem Logitech modelu G900 Chaos spectrum. Točkić je nešto uži i liči na onaj sa modela G402 a svoju funkciju obavlja sasvim korektno. Logitech G logo može da svetli ili pulsira a sa strane se nalaze dve površine koje kao da su prožete pčelinjim saćem iz kojih izbija plavo svetlo koje daje vrlo lep i diskretan utisak celom uređaju.

Koje benefite mogu da očekuju MOBA igrači i koliko miliona klikova garantuje proizvođač saznajte klikom na link ovde.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top