PC

Tod Hauard iz Bethesde najavio tri nove igre!

Ako ste doktorirali Skyrim a u Fallout ste prevrnuli svaki ozračeni kamenčić, onda ste spremni za nove Bethesdine igre koje će biti još veće i kompleksnije!

Izvršni producent Bethesde Tod Hauard otkrio je u intervjuu za Glixel da se spremaju (najmanje) tri nove igre. U te tri velike igre ne spada The Elder Scrolls: Skyrim za Nintendo Switch, kao i najavljena VR verzija Fallout 4:

“Imamo trenutno više aktuelnih projekata. Sada smo veći i želimo da izbacimo više stvari. Iamo dva velika projekta koji predstavljaju ono što inače radimo, ali u mnogo većem obimu. Radimo na obe stvari paralelno, ali ne mogu previše da pričam o njima. Ono što mogu da kažem je da su veći od svega što smo do sada radili. Drugačiji su, ali definitivno predstavljaju nešto što bi ljudi očekivali od nas.”

Iako nemamo pojma o čemu će se raditi u novim igrama, jedva čekamo da se izgubimo u (svemirskim? epskim?) prostranstvima. U međuvremenu se uveliko sprema nova igra za mobilne uređaje, nakon velikog uspeha Fallout Sheltera. Hauard je otkrio da Shelter trenutno igra oko 75 miliona igrača pa i ne čudi što se žure sa izbacivanjem nove zlatne koke:

“Moramo dobro da istražimo šta prolazi kod ljudi. Igra koju pripremamo je veoma drugačija po stilu igre u odnosu na Shelter. Tražimo drugačiji ugao.”

Šta god da se sprema, jedva čekamo da probamo!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top