PC

Overwatch: Blizzard nagovestio ko bi mogao biti novi heroj

Blizzard zna da obožavamo da se igramo detektiva. Zato je i pružio gomilu tragova koji nagoveštavaju ko bi mogao da bude novi lik u Overwatchu. U svom  Overwatch blogu, imali smo priliku da pročitamo intervju sa Efi OladeleOna je mladi istraživač iz Numbanija, tehnološki razvijenog afričkog “grada harmonije”. Iako ima samo 12 godina ona je pokazala zavidne rezultate na polju robotike i veštačke inteligencije. Očigledno je žrtvovala detinjstvo da bi se svoj život položila na oltaru nauke.

overwatch heroj blizzard

Da li će svoj maloletni život žrtvovati i u Overwatch okršajima kao novi heroj, ostaje nam da vidimo. Da li je ovo samo navlaka kako bi se skrenula pažnja sa pravog heroja saznaćemo veoma brzo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top