Domaća Scena

Prijavite se za GameUp Indie Showcase powered by Play!Zine

Drago nam je da najavimo treći po redu GameUp, događaj posvećen lokalnoj development zajednici, sa ciljem upoznavanja i umrežavanja profesionalaca, entuzijasta i ljubitelja igara.

GameUp je pokrenut sa namerom da promoviše i osnaži lokalnu game development zajednicu a tokom dva prethodna izdanja je okupio više od 30 indie studija i više od 1500 posetilaca koji su imali priliku da slušaju 10 sati stručnih predavanja i upoznaju se sa radom domaćih gaming kompanija.

Ako želite da pokažete svoju igru profesionalcima iz industrije i ljubiteljima video igara, ili ako želite da upoznate druge developere i osvojite vredne nagrade prijavite se ovde.

Žiri će proglasiti tri najbolje igre koje će razvojnim timovima obezbediti konsultacije sa developerima i potencijalno mesto u Mad Head Games Acceleratoru (programu namenjenom indie developerima), kartu i izlagačko mesto na konferenciji Reboot Develop, detaljno predstavljanje u Play!Zine časopisu i robne nagrade.

Događaj je besplatan za sve posetioce, dođite da se upoznate sa ljudima iz biznisa developmenta igara i Play!Zine redakcije, ili da se poigrate u Retro kutku, a da biste ostali u toku sa satnicom i programom, prijavite se ovde.

GameUp će se održati 18. marta 2017. u Domu Omladine Beograda od 12-20 časova.

Pogledajte kako je bilo na prošlom GameUp:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top