PC

Glas zanosne Natali Dormer(Igra Prestola) ćemo slušati u Mass Effect: Andromeda

Nova igra u Mass Effect serijalu, Andromeda, svakim danom sve nam je bliže, pa je prirodno što i hajp postaje sve jači. A kako bolje napraviti hajp, nego uz pomoć poznatih glumaca, a posebno ako su ti poznati glumci lepe devojke kao što je Natali Dormer, široj publici svakako najpoznatija po ulozi Margeri Tirel iz popularne HBO serije Igra Prestola.

Natali, pored njene otmene lepote, krase i dobar glas, te neosporiv glumački talenat, pa se radujemo njenom učešću u ovom projektu. Ona u igri pozajmljuje glas vašoj brodskoj doktorki Lexi T’Perro, pripadnici Asari vrste. Njen karakter je pametan i obrazovan, sa malom dozom cinizma i oštrog, britkog humora.

EA je danas izbacio i kratak klip u kome imamo priliku da čujemo Natalino mišljenje o igri i karakteru kome daje glas, ali i o celom projektu. Pored toga, imamo prilike da vidimo scene sa snimanja glasova, ali i da čujemo jednu neslanu šalu na našeg omiljenog pisca Džordža Martina, koga ceo svet još uvek čeka da završi serijal Pesma Leda i Vatre, po kome se serija Igra Prestola radi.

Fanovi Natali Dormer su odmah bacili svoje nade u BioWareovu tradicionalnu opsednutost romansama u njihovim igrama, uzdajući se da ćemo možda moći da imamo romansu i sa pomenutom doktorkom kojoj Natali daje glas.

Da li će toga biti, ostaje nam da otkrijemo za nekih mesec dana, kada igra bude zvanično izašla (23. mart u Evropi), a u međuvremenu pogledajte kako se Natali provela snimajući svoju ulogu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top