PC

Mads Mikelsen: Death Stranding priču ni ja ne razumem

Najavljena na 3e konferenciji prošle godine,  Death Stranding je jedna od najintrigantijih igara koje očekujemo u narednim godinama, prva igra na kojoj će samostalno raditi legendarni dizajner i producent igara, Hideo Kodžima. Oba do sada viđena trejlera izgledaju potpuno otkačeno, sa  filmskim veličinama kao što su Norman Rids, Giljermo Del Toro i  danskim glumcem Mads Mikelsenom.

Upravo je Mikelsen u razgovoru sa fanovima, na nedavno održanom Saudi Comic Con (Da, festival stripa u Saudijskoj Arabiji), rekao da je prilikom susreta za Hideo Kodžimom, kada su razgovarali o projektu, Kodžima pokušao da mu detaljno i slikovito objasni čitav zaplet pliče, ali da se on potpuno pogubio i posle nekog vremena gotovo ništa nije razumeo, ali i da je želeo da sazna više što ga je i privuklo da prihvati rad na projektu.

Govorio je i o iskustvu sa motion capture tehnologijom, što je njemu bilo prvi put i imao je blagu tremu, no rekao je da ga Hideo učinio da se oseća kao da je kod kuće i potpuno opušteno.

U nekom trenutku, neko iz publike ga je pitao da prokomentariše glasinu da će u projekat na radu za Death Stranding ući i Ema Stoun, na šta se on samo nasmejao i rekao da nije čuo za tu glasinu, ali da bi voleo da je to istina, i da je to “divna glasina”.

Mikelsen je proveo par nedelja u Kodžiminom novom studiju u Tokiju, za koji je rekao da je oduševljen kako izgleda, kao i ljudima koji rade tamo.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top