Ostalo

I NBA 2K17 zna da je prodaja DeMarkusa Kazinsa loš posao

Juče je jedna od najvećih vesti u svetu košarke, odnosno konkretnije u svetu NBA, to što su Sakramento Kingsi trejdovali svog najboljeg i najpoznatijeg igrača DeMarkusa Kazinsa u Nju Orleans Pelikane, dobivši zauzvrat Evansa, Hilda i Galoveja.

Ova trgovina je izazvala lavinu reakcija među ljubiteljima košarke i stručnjacima, sa gotovo jednoglasnim zaključkom da je ovakav potez Kingsa neverovatan i da niko ne razume zašto su to uradili.

Jedan NBA fan i poznati gejming novinar iz oblasti sportskih igara, Brajan Vidi, je odmah želeo da obavi ovaj transfer i u NBA 2k17, ali je mogao samo da se nasmeje jer čak i u igri je prepoznato da je DeMarkus ključan igrač Kingsa i da ni po kojim uslovima se ne može obaviti trgovina.

Šta da kažemo, sem da su Kingsi izgleda trebali malo da igraju NBA 2k17, možda ne bi uradili ovu trgovinu koja već sada poprima razmere jedne od najgorih u istoriji.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top