PlayStation 4

Originalni Crash Bandicoot se vraća ovog leta – u novom izdanju!

Juna prošle godine su nam stigle uzbudljive vesti sa E3 sajma. Sony je tada objavio da se radi na peglanju kultnih originalnih Crash igara (sa PlayStation 1) i njihov dolazak na PlayStation 4 konzolu.

Danas smo dobili i zvanični trejler i datum kada možemo uživati u legendarnim zaraznim muzičkim temama dok se ponovo podsećamo srećnog detinjstva sa Crashom.

Sony neće izbacivati “obnovljene” verzije igara pojedinačno, već će izaći kao jedan proizvod – Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, po ceni od 40 dolara za ceo set igara –  Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot: Warped.

Na osnovu onoga što vidimo u trejleru, igra je vizuelno urađena iz temelja i obučena u novo ruho, ali je srž gejmpleja i dizajna nivoa ostao nepromenjen, i autori su se potrudili da igranje bude “to to” za svakog ko je 90-ih imao prilike da uživa u avanturama Crasha, dok će istovremeno igra biti primamljiva i novim generacijama koje nisu odrasle igrajući PlayStation 1.

Na remasterovanju igre je radio studio Vicarious Visions, pošto Naughty Dog već gotovo 17 godina nema veze sa ovim serijalom i bavi se, takođe veoma uspešno, nekim drugim naslovima.

Pogledajte ispod trejler za Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, koji će do publike stići 30. juna, za kada je najavljen zvanični izlazak:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top