PC

UbiSoft najavio igru po filmu Avatar

Jedan od najpoznatijih svetskih i svakako najveći francuski izdavač i developer igara, kompanija UbiSoft, udružila je snage sa Lightstorm (U vlasništvu Džejmsa Kameruna) i Fox Interactive kako bi u svet video igara doneo novu igru baziranu na čuvenom filmu Avatar.

Na igri će raditi švedski studio Massive Entertainment, koji je u vlasništvu UbiSofta već skoro deset godina, od 2008. godine, i koji je će morati dobro da se potrudi da od “fejla” kakav je bio The Division se vrati na put starih uspeha, poput njihovih klasika World in Conflict i Far Cry 3.

O samoj igri zapravo imamo veoma malo infoa, gotovo nikakvih konkretnih detalja, a u promotivnom videu koji je stigao uz najavu rada na igri kaže se da će veliki akcenat biti na samoj Pandori i njenom svetu, da je želja svih koji rade na igri da igrač zaista “doživi” kako je to živeti na Pandori i iskusti bogat i bujni život na njoj.

Nije najavljen čak ni naslov niti žanr kome će igra pripadati. Nadamo se samo da neće proći kao prva Avatar igra, nesrećni James Cameron’s Avatar: The Game iz 2009. godine.

Video u kome smo saznali o igri možete videti ispod, samo obratite pažnju na to da sve Avatar snimke koje vidite u njemu su zapravo snimci iz samog filma, i da nema nikakvih kadrova iz novonajavljene igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top