Opisi igara

Stigao je martovski Play!Zine, kao i uvek – potpuno besplatan!

Februar, mala bara puna krokodila, bar što se tiče sveta video igara. Početak godine svakako su obeležile dve velike PlayStation 4 ekskluzive: Nioh, o kome ste imali prilike da čitate u prethodnom broju našeg časopisa, i Horizon: Zero Dawn.

Horizon: Zero Dawn možda tehnički i nije najbolja igra koju smo imali prilike da igramo u februaru, ali nas je lepota i veličanstvenost njenog sveta toliko oduševila, da smo jednostavno morali da se odlučimo da će upravo ona biti igra meseca. To ne znači da nije imala i jaku konkurenciju.

UbiSoft nas je još jednom oduševio njihovim sjajnim konceptom kvalitetnog multiplejera i oprobanog recepta koji smo već imali prilike da vidimo sa Rainbow Six Siege. Govorimo naravno o For Honor.

Poslednjeg dana februara stigao je i dugo očekivani duhovni nastavak čuvenog Tormenta, ali da li je ispunio očekivanja?

O tome, i o još mnogo čemu, pročitajte na stranicama 102. broja časopisa Play!Zine, koji možete preuzeti besplatno na sledećem linku: PLAY! Zine 102 – Mart 2017

Flash (vesti)
13th Page
SPECIJAL: Microsoft i tužna istorija uništavanja dobrih developera
EDITORIJAL: Da li loš gameplay može da se zamaskira sjajnom pričom
EDITORIJAL: Tvorci BioShock serijala se dižu iz pepela
EDITORIJAL: Tekken 3 – Redefinisana borba
STEAM EARLY ACCESS: Hellion

REVIEWS:
For Honor
The Wardrobe
Torment: Tides of Numenera
Realpolitiks
Horizon Zero Dawn
Sniper Elite 4
Dragon Ball Fusions
INTERVJU: Overwatch League
HARDWARE: HyperX Alloy FPS
HARDWARE: Razer Kraken Pro V2
HARDWARE: Zowie eSports gear
RUR Esports Lige
HEARTHSTONE SPECIJAL: Hearthstone u godini mamuta

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top