Nintendo Switch

Playstation Italija trolovala Nintendo Switch!

Lansiranje Nintendo Switch konzole je svakako veliki trenutak. Sve oči konzolaša okrenute su ka japanskom gigantu, što je idealan momenat za dobro staro trolovanje:

Sve bi vam bilo super smešno da znate italijanski. Ne znate? I to je u redu, mi ćemo vam reći šta se tu desilo. Kao štio vidite Playstation Italija je postavio post na Twitteru gde u crvenom polju koje neverovatno liči na Switch kombinaciju za logo kaže:”Sutra je specijalan dan za gejming svet” nakon čega sledi info:”PS4 je vaš za samo 199,99 evra. Čak i sutra, napravite pravi izbor. Playstation 4 je uvek tu da vas iznenadi.”

Vickasti tvit promoviše ograničen popust koji važi u nekoliko zemalja EU gde će se Playstation 4 prodavati sa popustom od 33,33%. Ovo je očigledno taktika da se skrene pažnja na PS4 u trenutku kad svi pričaju samo o Nintendovoj konzoli.

Treba naglasiti da nisu svi trolovali, Britanci su u maniru džentlmena čestitali izlazak nove konzole:

Nama su ipak Italijani nekako bliži po mentalitetu, ništa bolje od malo dobronamernog trolovanja!

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top