Vesti

Agony: Pogledajte gejmplej u ulozi demona (NSFW)

Igra Agony u izdanju PlayWay je pomalo misteriozan projekt za koji je najlakše zapitati se – zašto? Za ovu igru je vezano toliko pitanja zašto da je najlakše primeniti odgovor koji često srećemo na internetu – “Zato što možemo”. Da li se PlayWay vodio ovim obrascem ili igra ima zaista neku pozadinsku priču?

U svakom slučaju, sledeći trejler i ujedno snimak gejmpleja u ulozi demona u igri vam neće dati odgovor ni na jedno od tih pitanja, ali će sigurno u vama izazvati ekstremno pozitivne ili negativne utiske. Snimak je NSFW:

Pored stalno pristunih intenzivnih zvukova, koji su sve samo ne prijatni, tu je i vizuelno natrpan i intenzivan svet(koji ima potencijal da bude zaista impresivan ali nas nešto navodi na utisak da neće biti), dok je postavka samo to da ste u paklu, u ulozi demona i treba da dođete do drveta života u potrazi za Crvenom Boginjom. Usput, imate punu slobodu da fizički mučite tela i duše onih osuđenih na pakao, a u jednom trenutku tu je i naglašaj vizija koje verovatni vi kao igrač imate. Izbor načina na koji maltretirate ove sirotane je ekstremno širok a skoro ništa vam ne pruža otpor pa igra deluje…lako? Prazno? Videćemo.

Samo u jednom trenutku se vidi još jedan demon u kadru, kog igrač samo zaobiđe, tako da nismo sigurni da li će postojati neki takav nivo konfrontacije. Takođe ne znamo zašto sve unutar igre ima ženstveni tip grudi ali to je poslednja stvar na koju bismo se žalili sa obzirom na sve ostalo što vidimo u igri.

U svakom slučaju, zaintrigirani smo ali – Just because you can, doesn’t mean you should.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top