PC

Mass Effect: Andromeda trejler potvrdio prisustvo popularne rase vanzemaljaca

Traženje novog doma u nepoznatoj galaksiji nije lak zadatak. Kolonisti traže određene uslove za život, a među njima je i jedna do sada nepotvrđena rasa. Jel možete sami da prepoznate o kojoj se rasi radi? Pogledajte video i pronađite trag:

 

Da vam pomognemo, krenite od 2:10 u videu gde kažu:” Za Turijanske u Kvarijanske koloniste, Naseobina 5 se čini kao savršen dom za dekstro-proteinski život.” Kao što ste čuli, ovde se pominju Kvarijanci, što nije garancija da će se naći u Andromedi, ali nam daje nadu.

Kvarijanci su jedna od najznačajnijih rasa u Mass Effect trilogiji, ali su u isto vreme odbačena rasa od svih. Kvarijanci uspevaju da povrate svoju matičnu planetu u ME3, ali Andromeda se dešava pre tih događaja, tako da se oni i dalje nalaze u Migrantskoj floti.

BioWare nikad nije rekao da se oni neće pojaviti u igri, čak su na pojedinim mestima odavali male tragove koji idu u prilog pojave Kvarijanaca. Da li će ih biti ili ne, čini se da ćemo saznati kad budemo igrali Andromedu.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top