PC

Prijavite se za Quake Champions zatvorenu betu!

Nakon što je Doom multiplayer očigledno zakazao u svojoj ideji da pruži Quake 3 Arena akciju, stiže nam pravi naslednik koji će po svemu sudeći biti pun pogodak! Quake Champions stiže takođe iz id Software kuhinje kao i Doom, pa se opravdano postavlja pitanje da li je Doom multiplayer namerno imao silne manjkavosti da bi se pripremio teren za Quake naslednika.

Quake Champions je Bethesdino čedo koje je najavljeno na prošlogodišnjem E3 sajmu i nudi sve ono što smo voleli u Quake 3 Areni – akciju “na koturaljkama” za koju su potrebni refleksi i veština. Iako će i ova igra biti pod uticajem Overwatch trenda sa herojima, Quake šampioni neće biti toliko različiti. Svaki šampion ima neku svoju specijalnu osobinu (teleportacija, gledanje kroz zidove, nevidljivost…), ali i dalje se skupljaju oružja po areni, svi mogu da koriste sva oružja. Pogledajte video koji najavljuje prijavu za zatvorenu betu:

Još uvek nije poznato kad će igra da izađe ni koliko će koštati. Ne znamo ni kad će biti puštena beta, ali zato znamo da će igra sigurno biti prisutna na sledećem QuakeConu koji je krajem avgusta. Ostaje nam samo da budemo strpljivi.

PRIJAVA ZA BETU.

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top