Vesti

Crusader Kings II dobio ekspanziju Monks and Mystics

Paradox Interactive je juče dodao ekspanziju Monks and Mystics za Crusader Kings II, a da biste je preuzeli, sve što je potrebno je da posedujete Crusader Kings II na Steamu.

Ekspanzija dodaje nove jedinice, gejmplej, ali i religiozne aspekte, pa ćete moći da utičete na čitav jedan novi deo igre. Pošto je naravno u pitanju igra, a Paradox je Paradox, nisu propustili da dodaju opcije koje vode u mistično i magično!

Između ostalog, igra donosi:

  • Monaške redove: Specijalna društva posvećena religioznom učenju i pobožnom ponašanju u sklopu najvećih svetskih religija.
  • Tajna društva: Ubice, nezakoniti religiozni redovi, i satanisti deluju u senkama sa namerom da poremete uspostavljeni red.
  • Relikvije i blaga: Pronađite religijske relikvije, iskujte najbolja oružja ili nabavite spektakularan nakit da povećate slavu i moć vašeg kraljevstva.
  • Nove komande za Savetnike: Niko neće lenjstvovati jer sada možete da uposlite savetnike dok su na dvoru.

Intro koji je ispratio trejler je kao i ostali Paradox trejleri fokusiran na to da pokaže neke od novih opcija:

Nama se ipak najviše dopao slogan koji ide uz ekspanziju: “Kultna igra – sada sa više kultova!”.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top