PC

EA Origin opet nudi besplatnu igru!

Electronic Arts ima lep običaj da kroz svoj Origin servis poklanja igre. One se periodično menjaju, pa smo tako prethodno imali priliku da uzmemo Mass Effect 2, dok je sada na redu odlična avantura Syberia II. Igra je svojevremeno izuzetno dobro prošla, pa tako na Metacritiku drži odličnih 80% dok na Steamu ima ocenu 9.

Syberia 2 je avantura iz trećeg lica gde pratimo avanture Kejt Voker koja je u prvom delu napustila stresni život u Njujorku kako bi pratila ekscentričnog pronalazača u Sibir, gde i dalje žive mamuti. Dobra stvar je i da ne morate da imate predznanje iz prvog dela da bi upali u priču, jer već na početku imate prolog koji sve objašnjava. Jedan od razloga zašto je igra sada dostupna je i to što Syberia 3 izlazi sledećeg meseca, pa je ovo savršen trenutak da uletite u priču.

Igra se veoma lako skida. Dovoljno je da posetite Origin sajt (ili pristupite prodavnici putem klijenta) i kliknete na Get it now. I akcija je gotova, dobili ste igru na račun kuće, za dž! Igra će vam se nalaziti na spisku vaših kupljenih igara i možete je skinuti i igrati kad god poželite bez vremenskog ograničenja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top