PC

GTA V developeri nude pare ako pronađete bag!

GTA developer Rockstar Games otkrio je da ima razvijen sistem koji nagrađuje svakoga ko prvi primeti neki bag i prijavi ga direktno njima. Ako ste klasična picajzla koja traži grešku svuda, ovo je prava prilika da se obotatite.

Kako ovo potencijalno bogaćenje funkcioniše? Za početak dobro je da pogledate oglas gde Rockstar poziva sve sposobne hakere ili one što primećuju sve i svašta, da im se jave ako pronađu neku grešku. 

Do sada je isplaćeno preko 90.000 dolara na osnovu 155 prijava učesnika. Ako ste prvi koji je prijavio bag ili sigurnosni rizik, a to niste nikom otkrili, bićete isplaćeni u zavisnosti od toga koliko je velik problem koji ste otkrili. Pronalaženje grešaka se odnosi na njihove onlajn servise i domene kao što su rockstargames.com, socialclub.rockstargames.com, lifeinvader.com, patches.rockstargames.com i drugi.

Ovaj oglas se ne odnosi na bagove u igri, a čini se i da ponuda ima rok trajanja. Probajte da pronađete grešku, ko zna možda se obogatite!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top