Filmovi-Serije

Logan trejler obeležava 17 godina Vulverina

logan

Hju Džekmen već 17 godina glumi Vulverina. Neki se nisu ni rodili kad je on prvi put zalizao kosu i izbacio kandže. Prošlo je dosta vremena, pojavili su se pametni mobilni telefoni, društvene mreže, a Džekmen je i dalje glumio Vulverina.

Sa filmom Logan taj niz se završio. U njegovu čast Fox je napravio trejler posvećen Vulverinu i njegovom putu kroz sve X-Men filmove. Pogledajte kako je izgledao taj put, i šta Hju ima da kaže na tu temu:

Sve to ima dodatnu težinu ukoliko znate da je Hju Džekmen skroman čovek koji nikad ne izigrava zvezdu. Na snimanjima ne traži posebne uslove, druži se sa ekipom bez obzira čime se ko bavi i jede zajedno sa svima. Malo je takvih normalnih ljudi u Holivudu. Možda je to tako zato što je Australijanac. Ako do sada niste pogledali Logana, pročitajte u našoj recenziji bez spojlera zašto to morate da učinite odmah!

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top