PC

StarCraft 2 3.11 patch donosi promene u co-opu

Blizzard retko kad izbacuje patcheve samo radi reda. Obično promene u velikoj meri utiču na igranje, što se desilo i ovog puta gde je fokus bio na co-op multiplayer.

Nama najinteresantniji deo je svakako nova co-op misija Dead of Night koja je inspirisana arkadnim modom Left2Die. U ovoj misiji se borite sa undeadovima koji vas napadaju noću u talasima, dok vi pokušavate da uništite zaražene građevine odakle stižu po danu, kada ne mogu da se pomeraju.

Co-op komandanti su takođe obrađeni u ovom updateu sa nekoliko redizajniranih Hero-spawning osobina. Neke druge stvari su promenjene zbog balansa. Iz nekog razloga pojedine moći su razmeštene u meniju tako da ako ste navikli na određene tastere imaćete početnih poteškoća.

Pogledajte ispod nove i promenjene moći:

Alarak

Nova Mastery Power:

  • Chrono Boost Efficiency: Povećava brzinu dobijenu Chrono Boostom.

Karax

Redizajnirana Unity Barrier:

  • Sve prijateljske jedinice dobijaju barijeru koja blokira napad ili magije koje prave bar 20 damage. Cooldown je 240 sekundi.

Kerrigan

Nove Mastery Powers:

  • Unapređen Immobilization Wave: Povećava damage koji pravi Immobilization Wave.
  • Expeditious Evolutions: Smanjuje cenu i vreme istraživanja za evolucije.
  • Produženi Mutating Carapace: Smanjuje degradaciju Mutating Carapace štita .

Zagara

Nova Mastery Powers:

  • Evasion: Zerglingzi imaju šansu da izbegnu napad.
  • Sustained Frenzy: Produžava se trajanje Mass Frenzyja.

To je samo deo ovog velikog patcha koji pored promena u osobinama heroja donosi i neke ispravke bagova. Kompletnu listu stvari koje donosi novi patch pogledajte ovde.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top