PC

Pogledajte trejler za hrvatsku pucačinu Raid: World War 2

Već smo ranije čuli za Raid koji radi hrvatski studio Lion game Lion, a sada je pred nama i sinematik trejler koji izgleda veoma dobro. Treba skinuti kapu komšijama kako uspevaju da proguraju svoje naslove na međunarodno tržište. Njihova indistrija igara je definitivno bar 10 godina ispred nas. Nadamo se da će i naša gejming studija koristeći njihova iskustva unaprediti svoje pozicije. Pogledajte trejler u nastavku:

 

Kao što se može videti reč je o “četiri-ortaka-pucaju-po-nemcima” pucačini u stilu Left 4 Dead ili Payday franšiza, samo što se ovde iživljavate nad Nemcima dok kradete njihovo (?!?) zlato. Još uvek se ne zna tačan datum izlaska igre. Budite uz Play!Zine za sve nove informacije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top