PC

Quake Champions: predstavljamo vam šampionku Nyx!

Da li ste se prijavili za Quake zatvorenu betu? Ako niste, uradite to odmah, kako bismo mogli da vam predstavimo novu šampionku Nyx. Ona predstavlja sve što očekujete od Quake borca – nemoguće je brza, a uspešno koristi i nevidljivost i teleportaciju!

Nyx će biti deo zatvorene bete, a za šta je sve sposobna pogledajte u videu ispod:

Bethesda najavljuje nova otkrivanja mapa i šampiona u narednim danima, a već je najavljeno predstavljanje Blood Covenant mape. Budite uz nas za sve informacije o igri koja podržava 120 Mhz gejmplej, ne ograničava frame rate i ističe u prvi plan veštinu i refleske igrača. Prilično smo sigurni da će Quake Champions biti nova esport igra koja će sigurno ugroziti neprikosnoveni Overwatch. Quake Champions obećava dobru zabavu, a da li će je i isporučiti ostaje da se vidi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top