PC

UbiSoft najavio dve nove besplatne The Division ekspanzije u ovoj godini

The Division je za svojih godinu dana postojanja pretrpeo trnovit put od velikih očekivanja do velikih razočarenja, napuštanja i odliva igrača. Ipak, mnogi se i dalje nadaju da ova igra ima budućnost i pored brojnih problema i nedostataka sa kojma se igra borila čitave prošle godine, sa čime se donekle slaže i naš kolega Stefan koj je radio recenziju igre.

Igra je sad u prilično nezavidnom položaju i sve zavisi od toga kako će UbiSoft nastaviti da podržava igru. Kada je prošle nedelje najavljena nova Avatar igra, na kojoj će raditi tvorci The Division, Massive Entertainment, mnogi igrači koji su ostali uz Division kroz sve probleme su se uplašili da ovo znači i zvanično “bacanje” igre u istoriju, ali ih je sam UbiSoft brzo demantovao da to nije istina i da će nastaviti da podržavaju igru.

Da se neće sve završiti na rečima, vidi se i danas, kada je UbiSoft zvanično najavio “Year two” ciklus, kako u poslednje vreme UbiSoft ima običaj da spartanski naziva godišnje planove za razvoj i širenje svojih igara. U “Godini Dva” The Division će dobiti dve punokrvne nove ekspanzije, koje će biti potpuno besplatne za sve igrače, od kojih prva stiže na leto.

Osim toga, povodom prve godišnjice igre, UbiSoft časti igrače u narednom periodu. Svako ko se uloguje u igru od danas (9. mart) pa do 16. marta, će dobiti na poklon 200 premijum kredita i specijalni premium celebration emote. Takođe, od danas pa do 11. marta, biće duplirane nagrade od meta visoke vrednosti, dok će 11. marta biti duplirano prisustvo loota po mapama.

Više detalja o novim besplatnim ekspanzijama koje stižu kasnije ove godine, možete pročitati na zvaničnom blogu koji je okačio UbiSoft.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top