PC

Torment: Tides of Numenera će dobiti sve obećano što nije stiglo u prvoj verziji igre

Posle više od četiri godina rada na igri i gotovo 18 godina nakon izlaska originalnog Tormenta, Torment: Tides of Numenera je konačno zvanično izašao 28. februara ove godine. Našu recenziju igre možete pročitati u martovskom izdanju besplatnog časopisa Play!Zine, ali vam možemo reći da, iako smo uživali u bogatom svetu Numenere i jako dobro napisanoj priči, likovima i kvestovima, ipak su nam neke stvari ostavile gorak ukus i generalni utisak nedovršenosti krajnjeg proizvoda.

Upravo zato nas i raduje činjenjica da je inXile u svom prvom Kickstarter blogu nakon izlaska igre obećao svim igračima da će sve ono što nije stiglo u finalnoj verziji igre, a trebalo je da bude tu, sada biti njihov fokus u toku godine i da će svi vlasnici igre dobiti potpuno besplatno sav dodatni sadržaj koji je morao da bude sasečen pre izlaska igre. Ovde govorimo upravo o onim stvarima koje su krajem januara opasno zabrinule fanove i pre svega backere, kada je postalo očigledno da dosta stretch ciljleva neće dospeti u finalnu verziju igre.

Pre svega, svima omiljeni čudni kompanjon zvani Oom (“The Toy”), koji je u jednom trenutku sasečen iz rada na igri, će se ipak naći uTormentu kroz jedan od budućih apdejta. Dve stvari koje smo mi u recenziji i najviše zamerili, a to su izostanak kodeksa, te mlitava i plitka borba, će takođe biti rešeni sa budućim sadržajem koji će stići za igru. Stiže nam dakle obećani Voluminous Codex , baš kao i brojna poboljšanja za Crisis (kako se nazivaju borbe u igri).

Osim ove tri ključne stavke koje igrači žele da vide, primarni fokus u prvom patchu će ipak biti na ispravci svih registrovanih bagova i optimizaciji same igre. Ceo Kickstarter update možete pročitati na ovom linku.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top