Filmovi-Serije

Pogledajte kako je izgledalo snimanje novog King Konga

Mislite da je lako snimati film u džungli? Glumcima sigurno nije najprijatnije na svetu da se bore sa vlagom, insektima i ogromnom gorilom. Ako im je neka uteha, njihov (sjajni) hipsterski reditelj je super srećan! Pogledajte u videu kako je to izgledalo:

 

Kong je uveliko u bioskopima, kritike su odlične, što je pravi znak da treba da ga odgledate već ovog vikenda. Ako ste lenji, sačekajte našu kritiku koja stiže u ponedeljak da vidite da li je sve to ok. Za sve informacije o filmovima budite uz Play!Zine.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top