Nintendo Switch

Gejming sprinteri su prešli novu Zeldu za manje od sat vremena!

Nema ni dve nedelje da je Zelda izašla za Nintendo konzole a već su se pojavili likovi koji su obrnuli igru za manje od 60 minuta.

Trkač Venick409 je postavio novi rekord sa rezultatom 54:05. Naravno nije uspeo da odradi za ovo vreme sve questove, već je obrnuo igru radeći samo najosnovnije stvari. Pogledajte kako je to izgledalo u videu ispod:

 

Verovatno se pitate zašto je čovek igrao na verziju na nemačkom. E pa dotična verzija ima kraće dijaloge za 10 sekundi, dok igranje na Wii U smanjuje za još 31 sekundu. Ipak najveća kontroverza (iako je to možda prejaka reč) je korišćenje konja za brže prelaženje deonica jer se time dobija između 40 i 50 sekundi.

Kao što vidite svet sprinterskog prelaženja igara je veoma kompetitivan sa puno sitnih caka koje možda ne biste primetili pri normalom igranju. Sigurni smo da će se u narednom periodu pojaviti likovi i sa boljim rezultatom, a do tada – o  Veniče, Zeldovo ti kliče!

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top