Filmovi-Serije

Wonder Woman: novi trejler otkriva poreklo Čudesne žene

Čudesna žena će možda biti i solidan film ako je verovati trejlerima i posteru koje smo do sada videli.  Taj trend se nastavio i sa novim “poreklo” trejlerom koji nas vraća u Dajanino detinjstvo kad je bila mali besmrtnik. Nije baš najjasnije kako se rodila (izašla iz kupusa? donela roda?) s obzirom da među Amazonkama nema muškaraca. Pogledajte kako novi trejler u videu ispod:

 

Radnja filma se dešava u Prvom svetskom ratu (tj. u Battlefieldu 1) gde se upoznajemo sa Dajanom, princezom Amazonki koja je najbolja ratnica ikada. Odrasla je na izolovanom (pretpostavljamo) grčkom ostrvu gde nema muškaraca, ali ima konja, tekstilne i oružarske industrije. Kad se susretne sa američkim pilotom koji je oboren blizu ostrva Dijana odlučuje da se pridruži ratu svih ratova. Slede naravno zgode i nezgode.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top