PlayStation 4

Crash Bandicoot: Uporedite original i novu verziju

Prošle godine na E3 sajmu najavljen nam je redizajn tri originalne Crash Bandicoot igre iz 90-ih godina prošlog veka.

Igre će izaći u jednom paketu, nosiće ime Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, a nedavno smo saznali i da nam stižu već ovog leta.

Youtuber Ingram Mill je iskoristio snimak nivoa Hang Eight iz nove verzije, pa je seo i odigrao ponovo ovaj nivo u originalnom izdanju, te je ta dva snimka stavio jedan pored drugog u klipu za sve ljubitelje Kreša da uporede stil i razlike između starog i novog ruha.

Možda nas samo malo udara nostalgija, ali moramo da kažemo da nam se nekako više sviđaju jake i izražene boje stare verzije, dok u novoj nekako sve izgleda bledunjavo i “oprano”. Voda u staroj verziji izgleda prljavo, tmurno i preteće, dok u novoj deluje kao nešto gde bismo se možda i brćnuli u slobodno vreme.

Sa druge strane, mislimo da sam Crash i modeli nekih neprijatelja izgledaju sjajno i unapređeno, a pristom su uspeli da zadrže stari šmek. U svakom slučaju, ostaje nam da sačekamo leto i sami se uverimo da li je igra uspela da prenese vajb originala.

Pogledajte poređenje:

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top