PC

For Honor igrači ne igraju časno

Početni entuzijazam da će For Honor inspirisati igrače pokazao se kao neosnovanim. Ubisoft ima sve više problema sa AFK igračima pored već pomenutog auto-blok problema koji je delimično rešen.

Prošle nedelje Ubisoft Montreal je objavio svoj plan da se obračuna sa AFK farmingom. Igrači u sve većem broju pokušavaju da prevare igru kako bi ona mislila da aktivno učestvuju u borbi. Na ovaj način dobijaju nagrade bez truda, što urpropaštava kompletno igranje (za one koji se ne bave time).

Sistem je prilično analogan – vezivanje gumice oko stika kontrolera će biti dovoljno za jedno fino farmovanje. Postoje i naprednije taktike koje uključuju korišćenje skripti ali to je već previše truda za ovakvu glupost. Kako bi se izborio sa lenčugama farmerima Ubisoft je obećao da se unaprediti sistem prepoznavanja ovih mutnih radnji i da će pristupiti banovanju prestupnika.

To se naravno i desilo, pa je u prvom talasu banovano preko 1500 igrača na tri dana zbog AFK farminga. Sličnu pa i goru sudbinu može da dočeka još 4000 igrača koji su na spisku prestupnika i kojima je poslat mejl upozorenja pred ban. Igru i dalje prate kritike zbog brojnih slučajeva varanja i farminga, a tu su i dalje problemi sa serverima i konekcijom. Nadamo se da su to sve dečije bolesti koje će biti brzo preležane, s obzirom na to da je igra stvarno sjajna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top