Filmovi-Serije

Sprema se Matrix reboot?!?

Postoje filmovi koje jednostavno ne treba dirati i jedan od njih je Matriks. To izgleda ne misle u Warners Bros. studiju.

Zašto bi smišljao nešto novo kad možeš da recikliraš stare hitove svakih par decenija? Za dve godine ćemo imati 20 godina od prvog dela Matriksa (da, toliko je prošlo!) i nekome je očigledno palo na pamet da bi bilo sjajno krenuti ispočetka sa kompletnom franšizom. Istina, drugi i treći deo ćemo se praviti da ne postoje, ali prvi ne bi smeo niko da dira.

Planovi su još uvek u ranoj fazi, ali se spekuliše da bi novi Neo bio Majkl B. Džordan, koga znamo kao sina Apolo Krida u istoimenom filmu. Već vidimo novi Matriks – umesto one sjajne muzike koja je obeležila original, imaćemo hip-hop hitove. Razlog za ovu genijalnu ideju je navodno želja da se napraiv Matriks univerzum gde bi se izbacivali filmovi na godišnjem nivou. Tako bi posle Marvel, DC, Universal i Monsters univerzuma dobili još jedan, jer nam to baš fali.

Kijanu Rivs je nedavno izjavio da bi snimio novi Matriks ako bi ga radili nekad braća, a sada sestre Vačovski. Eventualni novi Matriks ne bi imao nikakve veze sa gospođama Vačovski ali bi studio bio srećan kad bi dobio njihov blagoslov, verovatno kako bi izbegli loš marketing.

Šta vi mislite? Jel treba da se snimi novi Matrix? Rebootovi su u modi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top