PC

Mass Effect: Andromeda neće imati bolje animacije lica

Gejming zajednica se sprda sa novom Mass Effect igrom, a ekipa koja stoji iza nje ponaša se kao da to nije njihov problem. 

S obzirom da je igra popila ruganje na osnovu ranog pristupa igri, svi su se nadali da će većina stvari biti ispravljena sa patchom koji će stići na dan izlaska. A onda su nam sve nade potopljene:

Glavni dizajner je pokopao sve nade da će užasne animacije lica biti ispravljene, i to se neće desiti u skorije vreme, a pitanje je da li će se ikad i desiti. Zašto? Jer je patch uključen u Origin Access verziju koju svi igraju! Prosto je neverovatno da za 10 godina od prve Mass Effect igre nije napravljen nikakav napredak u animaciji lica.

Verujemo da će većina ostalih bagova koji zabavljaju igrače biti ispravljeni u nekom trenutku, ali za sve veće ispravke, kao što su glasovna gluma i facijalne animacije, “brod je otputovao” po rečima Ijana Frejzera. Ostaje vam da se skoncentrišete na druge stvari, i pravite se da vam mrtvački pogledi vaših saboraca ne smetaju.

Mass Effect: Andromeda izlazi 21. marta za PC, PS4 i Xbox One.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top