Filmovi-Serije

Otkriven je datum izlaska Venom filma

Venom, Spajdermenov neprijatelj dobiće svoj solo film.

Nakon fijaska sa poslednjim Spajdermenom sa Endrju Garfildom, Marvel je uleteo i pokazao Soniju kako se prave superherojski filmovi. Upravo pod njihovim vođstvom urađen je novi Spajdermen čiji se izlazak očekuje na leto. I gde se tu uklapa Venom?

Nismo do sada imali priliku da gledamo solo film nekog negativca, pa se postavlja pitanje kako će se graditi priča i ko će biti protivnik u filmu. Sledeće pitanje je da li će da bude konfuzije u priči s obzirom da je Spajdermen sad deo Marvel univerzuma.

Odgovor na prvo pitanje nemamo, a na drugo imamo i ono je (ne)očekivano. Venom neće biti deo Marvel univerzuma, što znači da se neće (bar u prvom filmu) susretati sa Spajdermenom iako je praktično njegova verzija u negativu.

Scenario će raditi Dante Harper koji je radio odličan Edge of Tommorow sa Tomom Kruzom, panam to daje nadu da će film ipak biti zanimljiv. Venom stiže 5. oktobra 2018. godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top