PC

For Honor: želite da skupite sve dodatke bez plaćanja? Trebaće vam prilično vremena

For Honor je sjajna igra koja se plaća a usput ima i mikrotransakcije. Omiljena kombinacija za developere, a ne toliko za igrače.

Toliko toga treba kupiti, grajnduj Dragoljube, grajnduj!

Postoje brojne stvari koje je moguće kupiti za čelik (Steel), monetu u igri koju dobijate ispunjavanjem zadataka u igri (teži način) i kupovinom pravim parama (lakši i skuplji način). Ukoliko želite da vam vaši ratnici budu lepi i smrtnosni u isto vreme bacite se na najstrašniji grajnd.

Za otključavanje svih dodataka (emotikoni, egzekucije, dodaci za oklope) trebaće vam mnogo vremena. Koliko tačno? Ne bismo znali odgovor na to pitanje da nema zaludnog Redditora sa nickom bystander007 koji se bacio na računanje. I šta je zaključio?

Obični, casual, igrači trebalo bi da sa igranjem od dva sata dnevno zarađivali oko 1200 jedinica čelika po danu. Tim tempom bi za “samo” 2 ipo godine otključali sve što postoji u igri. Zaluđenicima će trebati manje vremena, nešto manje od godinu dana, tačnije 326 dana.  Ova računica ne računa diskonekcije, pad servera i dodatne sadržaje koji će pristizati.

Ove brojke samo potvrđuju ono što vam je verovatno jasno – dodaci su i napravljeni da bi vam izbili dodatne pare iz džepa. Svi ti dodaci ne utiču na igru, pa ako želite da budete lepi kad idete na dvoboj, onda se isprsite za čelik! Nekim igračima će ovo biti kap koja je prelila čašu s obzirom da mnogi odustaju zbog komplesnosti igre, ali i bagova i varanja.

 

 

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top