PlayStation 4

Goat simulator stiže u svemir!

I dok svi pričaju o Mass Effectu, jedna koza se pojavila niotkuda da svima u galaksiji pomrsi račune!

Ekspanzija dubokoumnog Goat simulatora vodi nas u svemir gde se nalazimo u ulozi koze. Da, zaplet je toliko genijalan da se pitamo kako se toga do sad niko nije setio. Svemirske avanture koze su parodija svih mogućih svemirskih avantura koje su kreatorima pale na pamet. Pogledajte trejler koji najavljuje ovu svemirsku kozju operu:

Ekspanzija ima veoma prigodan naslov Waste of Space što se može odnositi i na prostor na vašoj konzoli ukoliko niste fan ovakvih igara. Ipak, ako vam kažemo da vaša koza u igri uspeva da se izruga Mass Effectu, Star Treku i Star Wars franšizi, onda morate bar da se zainteresujete.

Dodatak je na PC stigao još prošle godine, ali je verzija za Playstation 4 tempirana sa izlaskom Mass Effect: Andromede. Tu se ne završavaju sva poređenja sa Mass Effect. I u Goat Simulatoru možete da unapređujete svoj prostor i uspostavljate romantične veze sa članovima posade – kao koza.

Ako vas razočara Mass Effect: Andromeda alternativa je tu ispred, pase travu na Saturnu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top