Mobile

Hearthstone: otkriveno je još novih Un’Goro karata

Za otprilike dve nedelje stiže nova Hearthstone ekspanzija Journey to Un’Goro, a pred nama je tuce novih karata. Njihovu pravu vrednost nećemo znati dok ne se otkriju sve karte, ali za sada većina njih deluju prilično zabavno. Krenimo sa otkrivanjem!

Dobro za dovršavanje protivnika?

Keeper of Uldaman odlazi iz Standarda ali stiže verzija ove karte na steroidima. Koliko će se koristiti zavisi od ostatka paladinovih karata, ali svakako deluje kao korisna karta.

Ekspanzija nam donosi nekoliko neuništivih karata. Sherazina bukvalno ne možete da se otresete. Kad pogine on ostaje na polju u vidu semena koje se aktivira pošto odigrate četiri karte.

Interesantna karta sa mehanikom koja može da se veoma isplati, ali isto tako može da bude veoma sporo za realizaciju.

Još jedna quest karta koja donosi do sada neviđen koncept neuništivog portala. Otvaranjem portala na kraju svakog kruga dobijate 3/2 impa.

Čini se da će nova ekspanzija doneti dosta novih kombinacija, a najveće promene će izazvati Quest deckovi koji će biti fokusirani na ispunjavanje zahteva koji donose velike nagrade. Nadamo se da će nove mehanike ubiti u pojam piratske deckove koji su dominiraju a izuzetno su dosadni za igranje. Isto se može reći i za Jade deckove koji ne pružaju previše prostora kombinatorici. Generalno gledano, poslednja ekspanzija je bila blagi promašaj, osim ako niste fan deckova koji ne zahtevaju previše razmišljanja.

Blizzard je otkrio još karata, a kompletan spisak možete da vidite na ovom linku.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top