Filmovi-Serije

Deadpool 3 i X-Force će biti dva različita filma

Deadpool je pionir kad su u pitanju superherojski filmovi koji targetiraju stariju publiku (R rejting filma). Bezobrazniji pristup se debelo isplatio s obzirom na to da je film zaradio 783 miliona dolara sa uloženih bednih 58 miliona. To je otvorilo vrata Loganu da uzme (za sada) preko 500 miliona dolara.

Iz gore navedenog jasno je da ne postoje nikakve sumnje da će se snimati Deadpool 3, a pre njega se očekuje X-Force. Prvobitno se pretpostavljalo da će X-Force ustvari biti nezvanični Deadpool 3, međutim koscenarista filma Ret Ris otkrio je da će to biti dva različita filma.

Ideja je da Deadpool 2 bude odskočna daska za X-Force, film o ekipi superheroja poput X-Mena, samo što su bezobrazniji i ne tako ulickani. Naravno, u timu koji predvodi Cable našlo bi se mesta za najbrbljivijeg superheroja na svetu, nakon čega bi dobili Deadpool 3.

X-Force će biti spektakularniji film po pitanju specijalnih efekata, dok će priča biti mnogo veća. Sve se radi po uzoru na Marvel univerzum gde su pojedinačne priče heroja donekle manjeg intenziteta u odnosu na globalne posledice sukoba u Avengers filmovima.

Što se tiče Deadpool 2 filma ubrzano se radi na kompletiranju ekipe. Već se zna ko će biti Domino, dok će konačna odluka o glumcu koji će biti Cable biti doneta uskoro.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top