Filmovi-Serije

Guardians of the Galaxy 2: nova fotka prikazuje nove članove tima

Heroji jednog od najiščekivanijih filmova godine našli su se na naslovnoj strani Empire magazina.

Ako ste do sada živeli isposnički ili ste jednostavno odlučili da ne gledate trejlere za nastavak Čuvara galaksije, onda ćete se prilično iznenaditi ovom naslovnicom:

Naslovna strana prikazuje dobro poznate junake Gamoru, Star Lorda, Dreksa, Roketa i Gruta ali i Nebulu i Jondua. Nebula je u prvom delu praktično bila negativac, mada je većinu besa usmerila na svoju polusestru Gamoru. Ako je suditi po fotki, njih dve su se pomirile. Jondu je s druge strane bio neutralan lik sa tendencijom da bude dobar. On je praktično otac Star Lorda, odgajao ga je kako je znao i umeo (da postane kriminalac).

Dama sa antenama je Mentis i o njoj znamo najmanje. Ona je lik koji je viđen u stripu još ranije, ali s druge strane, koga briga za taj opskurni strip za koji niko nije ni znao da postoji. Što se tiče radnje filma, neki likovi hoće da osvoje/unište galaksiju ali srećom tu su Čuvari da je spasu…opet.

Još uvek nestrpljivo iščekujemo da vidimo Silvestera Stalonea u ulozi galaktičkog pandura. To ćemo verovatno tek videti u bioskopu kad film stigne 5. maja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top