PC

Overwatch: novi heroj Orisa je dostupna od danas!

Orisa je od danas dostupna, tako da vam ostaje da skinete patch i uđete u borbu.

Imajte na umu da je Blizzard onemogućio igranje sa Orisom u Competitive Play modu na nedelju dana kako bi videli njen efekat u “liga bez briga” okršajima. Ako se pokaže kao dominantna pašće sigurno neki nerf.

Sa patchom se očekuju dodatne promene. Bastion će biti blago nerfovan – njegov turret sada smanjuje sada smanjuje damage za 20 posto umesto 35. Lucio je takođe predmet promena, povećano mu je lečenje ali je smanjen domet pesme. Ako je za utehu, sada je brži pa ćete bukvalno imati utisak da ste na koturaljkama.

Lucio će doživeti promene u patchu 1.10 koji se trenutno testira.

 

Javite utiske iz borbe sa novim tenkom, plemenitim robo-kentaurom Orisom.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top