Vesti

Pogledajte kako je bilo na GameUp-u

Prošlog vikenda je održan treći GameUp koji je uspeo u potpunosti! Preko 1000 posetilaca je imalo priliku da poseti predavanja, isproba jednu od 25 igara koje su predstavila 22 studija, da vide sadržaj koji su im prezentovale firme poput Zero Gravity, Cofa Games, Qube, Crater studio i Mad Head Games.

Održan je i mini turnir u Kingewitchu u organizaciji Mad Head Games, a u Play! Retro Corner-u su posetioci mogli da isprobaju old school gejming na konzolama u direktnoj usporedbi sa najnovijim 4K console naslovima, a u direktnom okršaju između AAA naslova u 4K i Super Mario na NES, Mario je ipak bio interesantniji većini publike.

Indie Showcase powered by Play!Zine je doneo tešku odluku pred sudijski četverac u sastavu Uroš Banješevac (CCO, Mad Head Games), Sava Minić (Game developer, Nordeus), Damir Đurović (Managing Director, Reboot) i Nino Rajačić (F2P producer, Eipix), gde su sudije morale da odluče o najboljim indie igrama od 25 prijavljenih.

Ipak su morali da izdvoje tri igre, i to su učinili u sledećem rasporedu:

  • Prvo mesto : Altfuture sa igrom Derail Valley
  • Drugo mesto : Binx Interactive sa igrom Serious Sam : I hate running backwards
  • Treće mesto : Miracle Dojo sa igrom Karate Do

Ove igre su pored raznih vrednih nagrada zaslužile i detaljno predstavljanje u Play!Zine magazinu, pa ćemo ih u predstojećem periodu prezentovati na najbolji mogući način.

GameUp je sam po sebi bio ogroman uspeh jer je promovisao domaću scenu koja raste iz godine u godinu, služio je kao platforma za upoznavanje i umrežavanje developera, posetioci su učili i zabavili se, a sigurni smo da će sledeći GameUp biti još bolji.

Nadamo se da smo uspeli da vam prenesemo bar delić atmosfere sa GameUp-a!

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top