PC

Blizzard se oprostio od Battle.net imena

Blizzard je preimenovao svoj servis, tako da se više ne zove Battle.net.

Iako je najavljivano da će doći do preimenovanja Blizzardovog servisa za igre, nekako nas je promena zatekla nesremne. Otkad znamo za Blizzard, Battle.net je bio mesto za uživanje u njihovim naslovima. Sada je sve promenjeno. Iako iskusni gejmeri poistovećuju Battle.net sa Blizzardovim naslovima, izgleda to nije slučaj kod mlađih igrača, pa tu treba tražiti razlog rebrendiranja servisa. Sajt Battle.net nije još uvek promenio ime, ali za očekivati je da i njega čeka slična sudbina.

Uvek ćemo se sećati davnih dana kada je pre više od 20 godina pokrenut Battle.net (30. novembra 1996.) sa izlaskom prvog Diabla. Dizajn na koji danas koristimo je stigao sa izlaskom StarCraft 2 2010. godine (zar je prošlo toliko već?). Sigurno će nam trebati vremena da prebolimo odlazak Battle.neta, za nas će on zauvek ostati Betlnet a ne neki tamo Blizardap.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top