PC

Trend besplatnih trial igara se širi – na redu je Street Fighter V!

Ako ste se uželeli igranja neke tabačine, a niste do sada probali Street Fighter V, spremite prste za nedelju dana besplatnog igranja!

Capcom je objavio da će sledeće nedelje Street Fighter V biti besplatan za PC korisnike. Besplatan period startuje 28. marta i trajaće do ponedeljka 3. aprila.

Besplatna verzija biće dostupna na Steamu i nudiće isključivo onlajn multiplayer modove igranja sa svim do sada dostupnim borcima. Ekipa iz Capcoma nije ovo uradila samo da bi vas navukla na igranje igre, već su joj potrebni (besplatni) testeri na kojima će se isprobati nova unapređenja igre.

Kako se najavljuje od novih stvari možemo očekivati bolji matchmaking, učitavanje, rage quit sistem, nacionalnce zastave pored igrača, statistike boraca…

Ono što nam je najzabavnije je rešavanje pitanja rage quitera. Sada će ovi igrači sa manjkom živaca biti posebno obeleženi a matchmaking sistem će ih spajati da se ragequituju međusobno. Sjajno!

Svoju trial verziju možete da pronađete u utorak na Steamu. Besplatna zabava može da počne, u utorak.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top