PC

Electronic Arts najavio koje će igre predstaviti na EA Play 2017

Kod Electronic Artsa ima svačega, ali nema iznenađenja. Tako je bilo i ovog puta sa najavom igara koje će biti predstavljene pred E3.

Ove godine će biti predstavljene sve igre koje se rade svake godine: FIFA 18, NBA LIVE 18 (koji je odložen za kasnu jesen), Madden 18 i Star Wars Battlefront 2 (kad pre?). Pored ovih igara o kojima se već znaju neke informacije najavljena je i nova Need for Speed igra, kao i par izneneđanja, da ne bude da se uvek sve zna.

EA Play se po običaju odigrava praktično paralelno sa E3 konferencijom, tačnije od 10. do 12. juna u Los Anđelesu. Ako vam je usput svratite i javite nam kako je bilo!

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top