Opisi igara

Najavljen je StarCraft: Rematered!

Blizzard je odlučio da obraduje svoje fanove sa  remasterizovanom verzijom možda i najbolje strategije svih vremena!

Ispostavilo se da su silni tračevi koji se provlače još od prošlog leta bili tačni, Blizzard je zaista radio na peglanju bora skoro 20 godina stare igre. Remasterizovana verzija dolazi sa Brood War ekspanzijom. Za početak, pogledajte šta vas očekuje na leto:

Remasterizovana verzija donosi 4K grafiku, HD sinematike, unapređen audio i punu podršku za onlajn igranje, a tu je i još jedno besplatno iznenađenje. Sam gameplay igre neće biti diran. Pit Stilver, Classic Games senior producer je objasnio razloge remastera:

“StarCraft je i dalje veoma popularan, posebno u Koreji, i pored zastarele onlajn podrške, dotrajale grafike, zvuka i kompatibilnosti. Odlučili smo da ovo bude naše “ljubavno pismo” najvećim fanovima StarCrafta.”

Uz značajno unapređene vizuale, StarCraft remaster donosi i moderno povezivanje igre uključujući Blizzard App (nekada Battle.net) podršku, unapređene ladder funkcionalnosti, kao i mogućnosti striminga. 

Kao šlag na tortu, objavljeno je i da će Blizzard izbaciti novi patch 1.18 za StarCraft: Brood War nakon čega će StarCraft i Brood War ekspanzija biti besplatni! Remaster neće biti besplatan ali će biti kompatibilan tako da ćete moći da unapredite verziju na remaster sa svim snimljenim pozicijama. Remasterizovana verzija se očekuje na leto. Za sve informacije pratite Play!Zine.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top