Opisi igara

Destiny 2 je zvanično najavljen!

Na iznenađenje nikog, Bungie je otkrio ono što smo svi već odavno videli – logo za Destiny 2.

Kao što vidite logo je veoma neobičan, sadrži nikad do sada viđenu cifru 2 u sebi i ne mnogo toga još. Ovo je sad momenat kada treba reći nešto pametno, ali jedino što nam pada na pamet je komentarisanje curenja informacija.

Leaking je postao standardni kanal komunikacije za gejming industriju. Na taj način se mnogo lakše skreće pažnja na igru, danima se spekuliše da li je to ili nije, analizira se svaki centimetar u nedogled i pravi hajp na kub.

Kad se mediji ispuvaju onda se pojavljuje zvanična informacija koja manje više sadrži iste informacije kao i one koje smo već čuli. Tako je poslednje procurio Call of Duty koji se vraća u Drugi svetski rat. Možda i najisplativiji leak u poslednje vreme dolazi iz filmske industrije, kad je “slučajno” procureo snimak Deadpoola koji je napravio toliki hajp da je Fox na kraju dao pare da se snimi film.

Čin saznamo nešto o Sudbini 2 javićemo vam, ako informacija ne iscuri do tada negde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top