Nintendo 3DS

NBA Jam verzija sa Džordanom i dalje postoji negde

Jedna od najpopularnijih igara ’90-ih čuva jednu tajnu koju svi znaju – u igri je trebao da bude dostupan i Majkl Džordan.

Iako je sve bilo spremno za lansiranje te davne 1993. godine, usled raznih komercijalnih kombinacija, Džordan je kao lik izbačen iz igre u poslednjem trenutku.

Ipak, uvek je kružila priča da postoji verzija igre sa Džordanom koja je napravljena samo za njega. Geri Pejton i Majkl Džordan se nisu nalazili u prvobitnoj verziji (Geri se pojavio posle u Tournament Edition verziji) ali su bili veliki fanovi igre. Zato su kontaktirali autore igre kako bi dobili modifikovanu verziju koja ima njih u igri. To je u razgovoru sa Reddit korisnicima otkrio kreator igre Mark Tarmel.

Ono što je sjano je da je potvrdio da postoji ta verzija igre i fizički, tj. da se verovatno nalazi negde u moru kutija kod njega kod kuće. Sada je jedino što treba da čekamo je da se Tarmel baci na prekopavanje planine raznih kutija kako bi našao taj EPROM.

Kako je prošlo prilično godina, Tarmel ne očekuje da će neko buniti ako objavi ovu verziju igre na netu. Bilo bi stavno sjajno da posle toliko godina zaigramo kao Majkl Džordan u legendardnom NBA Jam-u!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top