PC

BioWare izbacio saopštenje u vezi ME: Andromeda kritika

BioWare je konačno reagovao na kritike koje igrači neprekidno šalju.

Na internetu možete pronaći gomilu primera loše odrađene animacije pa je bilo logično da se neko konačno zvanično javi. Na osnovu objave čovek bi zaključio da je sve super, ali eto javljajte se kako bi mi unapredili sve pa da igra bude savršena.

Saopštenje je prilično neodređeno kad su unapređenja u pitanju, međutim izdvaja se 4. april kao datum kad će biti objavljeni planovi za Mass Effect: Andromedu.

U međuvremenu, BioWare vas poziva da ih zasipate žalbama a oni će ih sve sa zadovoljstvom pročitati. Moramo da priznamo da im nije lako, kritikuje ih ko stigne. Prvo su ih pljuvali zbog animacija i loših dijaloga a onda su usledile kritike zbog nedovoljno gej scena i propuštene prilike da se ispoštuju trans osobe.

Kao što vidite, BioWareu su ruke pune žalbi, a na njima je da ih razvrstaju po važnosti i krenu lepo u ispravke.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top