Filmovi-Serije

Edi Marfi sprema nastavak filma Coming to America!

Edi Marfi je izgleda odlučio da pred kraj karijere odradi nastavke svih svojih najpopularnijih filmova.

Nakon najava da će raditi Policajca sa Beverli hilsa 4, sada nam nezvanično stiže vest da je u pripremi nastavak legendarnog Dolaska u Ameriku! Da podsetimo, u originalnom filmu Edi je Akim, bogati afrički princ koji dolazi u Ameriku da nađe ženu.

Vest je došla na pomalo neobičan način – na Edijevom zvaničnom nalogu na Tviteru objavljena je rečenica:”Coming to America sequel?” zajedno sa slikom princeze Imani, lika koji u filmu tumači Vanesa Bel Kalovej. Ne samo što je ovaj tvit obrisan, već je i kompletan nalog deaktiviran, pa su mnogi pretpostavili da je neko hakovao nalog. Edi se ne bavi tvitovanjem, on ima ljude za to, a oni su čini se nešto zeznuli. Iako Edi nije autorizovao ovaj tvit, postoje pouzdane informacije da on zaista radi na Coming to America 2 (koji će se možda zvati Returning to America?).

 

Kako javlja TMZ, zaista se planira nastavak, a čak je i postojala ideja da se u jednom trenutku objavi sličan tvit, samo ne tako rano. Po nekim informacijama Marfi je u ranoj fazi pripreme scenarija za nastavak. Ediju to ne bi bio prvi film za koji je pisao samostalno scenario, mada bi svakako bilo dobro da ima pomoć pri radu jer neki od tih filmova nisu prošli najbolje (Harlemske noći, Norbit). Edijeva karijera je poslednjih godina u blagom usponu nakon katastrofalnih filmova koje je ređao.

Coming to America je 1988. godine bio jedan od najvećih hitova uz Rain Mana i Ko je smestio Zeki Rodžeru? Da li će poput Silvestera Stalonea odraditi nastavke svih svojih najboljih filmova pre penzije saznaće se uskoro.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top