Filmovi-Serije

Kingsman 2 je dobio prvi poster

Jedan od najprijatnijih iznenađenja 2014. godine, akciona komedija Kingsman, dobija svoj nastavak.

Kolin Firt i Semjuel L. Džekson predvodili su sjajnu ekipu u špijnskoj akcionoj komediji koja je svojevrsni omaž Džejmsu Bondu. Došlo je vreme da se priča i o nastavku Kingsman: The Golden Circle.

Radnja nastavka se dešava malo u Engleskoj u kojoj operišu Kingsmeni, a malo u Americi gde operišu njihove kolege Statesmeni. Pogledajte prvi poster za film, koji je objavljen na zvaničnom Twitter nalogu filma:

Veoma je interesantno da se na fantastičnom spisku glumaca nalazi i Kolin Firt koji je, da podsetimo, ubijen u prvom delu. Ili će on biti oživljen, ili će biti brat blizanac ili će biti flešbekova. Četvrtog ne možemo da se setimo.

Da će film da bude odličan obećava nam i pojavljivanje Čeninga Tejtuma koji iza sebe ima dve odlične akcione komedije 21 i 22 Jump Street.

Kingsman: The Golden Circle stiže u bioskope 29. septembra.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top