Vesti

Počeo USF Gaming Fair – Igraj za Ognjena!

Danas, 24. marta, zvanično je otvoren prvi humanitarni gejming turnir USF Gaming Fair ​u Ultra Centru Galaktika u Delta City-ju.

Takmičari su turnir započeli retro igricom CS 1.6, dok će za sutrašnju vatrenu atmosferu biti zadužena mnoga poznata imena domaće gejming scene kao što su Baka Prase, Sa1na, JSRapunzel, Zon1q, NikolaRN ​i Isidora Maksić​. Oni će zajedno sa nama navijati i gledati okršaje u igricama novijeg izdanja CS Go, LoL i Pes17. Događaj su podržali i SupremeNexus, NiKo, DoubleAim i mnoga zvučna imena gejming scene koji nisu u mogućnosti da prisustvuju, ali i portali Klan RUR, LoL Sebia, CS-GO.rs i mnogi drugi. Pored timova koji će se takmičiti, prijavile su se i dobro poznate ekipe RUR, ASUS x25 i Instinkt​. Gejmeri su podršku dobili i od Asusa, United Media-e, Fortuna Gaming-a ​i Ministarstva za omladinu i sport Republike Srbije​. Ceo događaj je propraćen od strane medija, kao i gejming i drugih portala.

Sama završnica turnira biće u nedelju, 26. marta, kada će kompanije koje se bave razvojem igara u Srbiji pokušati da mladima približe ovu trenutno najbrže rastuću industriju na svetu. Takođe, zainteresovani za potencijalan rad u ovim kompanijama će biti u prilici da predaju svoj CV. Ulaz će biti slobodan za sve posetioce.

Kako je USF Gaming Fair humanitarnog karaktera i čiji je cilj skupljanje novčanih sredstava za Ognjena Petrovića​, studenta koji boluje od Hočkinovog sindroma, pozivamo Vas da i Vi zaigrate za Ognjena i pomognete mu u njegovoj bici za život uplatom donacije na račun humanitarne fondacije “Budi Human” ​160-458763-23 ​ili slanjem SMS-a sa sadržajem 225 na 3030, čime donirate 200din.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top